Hilsener

- en alternativ måde at møde andre singler på

En rigtig hyggelig oplevelse.

Jeg havde været alene nogle år, og efterhånden følte jeg, at der skulle til at ske et eller andet. Så faldt jeg over en annonce i lokalavisen om, at ANS arrangerede et weekend-ophold for singler på lejrskolen ”Over Koen”. Det lød faktisk meget interessant, men jeg var alligevel lidt nervøs ved at skulle være sammen med så mange mennesker, jeg slet ikke kendte. Jeg valgte dog at springe ud i det, og det har jeg overhovedet ikke fortrudt. Det blev en virkelig hyggelig oplevelse. Der var en god stemning lige fra starten, og de der havde været med før, var gode til at ”tage sig af” os nye. Maden var i øvrigt også rigtig god!! Det bliver helt sikkert ikke sidste gang, at jeg deltager. Jeg vil dog håbe, at der vil komme lidt flere mænd til at danse med os kvinder. . . . .

       Hilsener fra deltagere

Hilsen fra en glad deltager. 

Et stort tak til dig - hilsen ANS

Positiv oplevelse !!!!

Jeg så en annonce i avisen: ”Foreningen Aktive Nordjyske Singler holder single weekend på Hvide Klit i Lyngså”. Jeg havde gennem veninder hørt om disse weekends - hygge, dans og socialt samvær med ligesindede. Altså modne ( 40 ++) mennesker, der mødes nogle gange om året til fælles fornøjelser. Nogle havde faktisk været så ”uheldige” at finde en kæreste og måtte så enten gå stille med dørene eller undlade at deltage fremover. Så jeg tog telefonen og ringede til en af dem på listen.

Allerede her fik jeg en god oplevelse. Fik alle de informationer jeg havde brug for. Forventningsfuld sendte jeg straks penge, og så var det bare at vente på det skulle blive fredag den 17. marts. Jeg kendte stedet i forvejen, da jeg har deltaget i en familieweekend i nabolejren. Skøn natur, dejlig strand, og det var et stort trækplaster for en vinterbader/naturelsker som mig. Jeg ankom sidst på eftermiddagen fredag, blev tjekket ind og fik tildelt en opgave. Alle får tildelt en opgave i forbindelse med køkkenet. Jeg skulle allerede første aften rydde af efter middagen. Det var ok, så var min pligt udført og resten af weekenden skulle jeg bare nyde det.

Og (nyde) det gjorde jeg……. Hvide Klit er et pragtfuldt sted med rigtig god plads. Jeg gik helt ned for enden af gangen og fandt et værelse. Stort med mange køjesenge. Jeg er frygtelig morgenfrisk, så jeg lagde mig nærmest døren for ikke at vække dem der evt. valgte at bo sammen med mig. Der gik ikke lang tid, så kom der tre rigtig skønne kvinder, godt nok et par år ældre end mig, men hold da op, vores kemi var bare ok…

Allerede første aften følte jeg mig godt tilpas. God mad, vin til yderst rimelige priser, og så dans hele aftenen. Næste morgen stod jeg tidligt op prøvede at gøre det lydløst, men det er svært. Jeg gik en lang tur og tog et forfriskende vinterbad i det skønne hav. Vendte hjem med en stor pose flotte konkylier, og morgenmaden var klar. Derefter var der mulighed for aktivitet. Jeg valgte at tage med til bowling. Rigtig sjovt, og hurtigt lærte jeg flere nye mennesker at kende. Havde selvfølgelig også talt med mange aftenen før. Hjem til frokost, derefter kunne man slappe af eller blive undervist i dans eller gå en lang tur.

Lørdag aften igen dejlig mad, levende musik og dans. Jeg må sige, jeg har aldrig danset så meget før. Fik faktisk en vabel. Søndag morgen, igen min egen tidlige morgenvandring med efterfølgende vinterbad og så hjem til morgenbuffet - alt hvad huset kunne frembringe af rester, både koldt og varmt fra de sidste par dage. Derefter kom vi til afskedens time. Der skulle afregnes for de drikkevarer, som man havde indtaget gennem hele weekenden, det var utrolig billigt. Det kan simpelthen ikke ruinere nogen, yderst rimelige priser. Til allersidst det uundgåelige, vi skulle sige farvel eller på gensyn til hinanden. Det skete med knus og kram og "vi ses igen snart".

Og ja, jeg håber på igen at komme til at bo med de friske, ægte nordjyske, seje kvinder, der - som jeg - faktisk ikke har ”brug for” en mand……….men alligevel……og dog…???. Der sker jo ikke noget ved at nyde singlelivet, ”se menukortet og måske nippe lidt til retterne”.

Et stort tak til dig for historien - hilsen ANS

Hilsen en Aktiv Single.