Hvem er vi

- en alternativ måde at møde andre singler på

Aktive Nordjyske Singler startede - som navnet antyder - med en gruppe af aktive, nordjyske singler, der gik sammen om at skabe et alternativ til andre single-arrangementer: de ville lave aktiviteter, der byggede på mere end blot en single-fest. I februar 2000 blev det første weekendophold for singler så afholdt i Nordjylland.

Siden da har vi under navnet Aktive Nordjyske singler - i daglig tale ANS - mødtes til mange gode, sjove og spændende fællesoplevelser. Deltagerantallet ligger typisk på

40-60 singler i aldersgruppen ca. 50+ år. Vi kommer fra mange forskellige baggrunde, men har ét fælles udgangspunkt: Vi er alle singler med mod på - og lyst til - at møde nye mennesker og opleve noget sammen med andre i samme situation.

       Hvem er vi?

Selvfølgelig fester vi, og vi har det helt sikkert både festligt og sjovt. I gode menneskers lag er det naturligvis uundgåeligt, at sød musik opstår nu og da. Men vi er bestemt ikke noget kontaktbureau! Hvis to singler finder sammen til et ANS arrangement, sker det udelukkende som en naturlig, positiv sideeffekt "for egen regning" så at sige. Vores formål er ene og alene at sætte rammerne op for fælles single-aktiviteter.

Derudover er det vores håb, at ANS arrangementerne skaber grobund for nye bekendtskaber mellem singler, som derved får udbygget deres eget sociale netværk. Et ekstra plus ved, at vores arrangementer udfolder sig over en hel weekend, er den store chance for at få lært hinanden godt at kende og derved finde dem, der deler netop dine egne interesser.

Planlægningsgruppen:

Marianne 24424334

Kurt 25365642

Marit-Irene 26359126

Henny tlf 23486966


Erling 40442022, e-mail erling@a-n-s.dk

Telefontid: Altid.

Gitte tlf. 61332360 mail. gitte406@hotmail.com

Ervin tlf 40919573


Ledergruppen:

For at sammenfatte vores mission, så fastlægger vi de praktiske rammer for aktive single-weekendophold, hvor selve indholdet dog altid er en fælles opgave, der løses i samarbejde med hinanden. Vores motto om, at vi er "hinandens gæster og værter" afspejler denne fællesskabsånd.