Hvad laver vi

- en alternativ måde at møde andre singler på

Aktive Nordjyske Singler har igennem mere end 10 år fået opbygget stor erfaring i at afholde single-weekendophold. Med nu 3 årlige arrangementer (i starten 4) er det blevet til rigtig mange weekender med mange forskellige aktiviteter. Men vi lægger ikke kun vægt på, at vores arrangementer er en succes. Vi sætter en endnu større ære i, at folk føler sig godt tilpas hos os og virkelig føler, de får en god oplevelse, der er pengene og tiden værd.

       Hvad laver vi?

At vores mål er lykkedes, bekræftes gennem positiv feedback som denne fra en tidligere deltager: "Allerede første aften følte jeg mig godt tilpas. ... (det var) rigtig sjovt, og hurtigt lærte jeg flere nye mennesker at kende. ... Det kan simpelthen ikke ruinere nogen, yderst rimelige priser." (Hele beretningen kan læses under "Hilsen fra en deltager").

De sidste par år er Aktive Nordjyske Singlers faste program endvidere blevet udvidet med  en julefrokost, der i modsætning til weekendopholdene afholdes som aftenarrangementer et offentligt sted.

Vores populære single-weekendarrangementer afholdes ofte på en lejrskole hovedsalig i Nordjylland. Den smukke, nordjyske natur med masser af plads, fred og ro danner de perfekte rammer for en weekend fuld af både udendørs og indendørs aktiviteter.

Ifølge vedtægterne indgår de følgende, faste elementer i ethvert ANS weekend-program:

• En "sammenrystnings"-aktivitet

• En kulturel aktivitet/et foredrag

• En aktivitet ud af huset

• En travetur/rundvisning

• En festmiddag

Hvad vi mere specifikt laver fra gang til gang afhænger af idéer fra både os og jer samt de givne muligheder inden for lejrens rammer og den pågældende lokalitet.