Praktiske oplysninger

- en alternativ måde at møde andre singler på

Vores motto er, at vi er "hinandens gæster og værter".Arrangementet er altså et fællesarrangement med fælles fornøjelser og fælles ansvar:

Praktiske opgaver: Borddækning, opvask og andre praktiske opgaver laver ikke sig sel

v. Deltagerne vil blive delt ind i arbejdsgrupper, som hver især vil få ansvaret for en opgave i løbet af weekenden. Mere herom ved ankomsten.


Fælleskørsel: I ugen op til weekendopholdet vil du modtage en deltagerliste, så der er mulighed for at arrangere fælleskørsel blandt dem, der har lyst. Husk derfor at sætte telefonnummer på tilmeldingen.


Indkvartering på lejr : Vi sover i soverum ofte 2-3 personer pr rum, hvis størrelse afhænger af det pågældende sted. Indkvarteringen vil være kønsopdelt.

På hotelophold vil der være dobbeltværelser , dog kan enkeltværelser bookes til


Hvad skal jeg medbringe: Godt humør og en positiv tilgang til weekenden.

Antal:Vi tilstræber os at der er lige mange af kvinder / mænd


Hvis arrangementet er en  lejr medbring altid , håndklæde, sovepose eller dyne, pude og altid lagen. Musikinstrumenter må gerne medbringes og hellere end gerne benyttes.


Spiritusregler: Drikkevarer må ikke medbringes på lejren  Dette rådes der dog bod på ved salg af øl, vin og vand til yderst rimelige priser.

Ved hotelarrangement købes øl og vand til gængse priser.


Rygeregler: Her følger vi de generelle regler om, at indendørs rygning ikke er tilladt.

OBS: Husdyr kan ikke medbringes på weekendopholdene!


Pris: Afhænger af arrangementets art til dækning af alle udgifter i forbindelse med weekenden, herunder administration, annoncering, overnatning, forplejning, programsatte aktiviteter og musik m.v. Drikkevarer er dog ikke inkluderet i prisen.


Tilmelding: Tilmelding sker ved indbetaling på vores bankkonto; nærmere oplysninger er indeholdt i programmet for den aktuelle weekend. Husk at angive: navn, adresse og telefonnummer, og meget gerne email-adresse.

Det er ikke nødvendigt at være medlem af klubben.

Deltagerliste: Listen oprettes efter "først til mølle"-princippet og er forbeholdt deltagerne i det pågældende arrangement.

       Praktiske oplysninger